Max, herr Flax, Pixar❤

Alltså denna hästen. Är så tacksam att jag får dela vår vardag ihop. Året runt. Min stabila punkt i livet. Har så roligt ihop med honom och jag vill tro och hoppas att han också känner så liiite :) Verkar som det ibland iallafall! 

Igår red vi ut barbacka och bara mös! Har inte ridit barbacka många gånger sen han kom i höstas men han bar mig så tryggt! Hoppade stockar i skogen och när vi galopperade bockade han mjukt, med spetsade öron och verkade så nöjd och glad, tillsammans med mig liksom. Så jävla underbart. Han är helt perfekt och det känns som vi passar varandra perfekt också. Han känns nästan mänsklig ibland, så personlig som han är. Kände så starkt igår att jag vill göra det bästa för att varje dag ska vara så bra som möjligt för honom haha. Och jag längtar tills vi hittar på mer tillsammans! Åker på träning och tävling ihop och har förhoppningsvis bara så kul som möjligt tillsammans. Han är verkligen the one. Har aldrig tidigare älskat en häst så. Så innerligt. Även om han kan vara en riktig pain in the as ibland så är han allt. Allt annat kan kvitta. 

Förra veckan när vi red dressyr på utebanan så hade stallägarnas hund lämnat en pipleksak på banan och Pixar var så himla koncentrerad och verkligen ansträngde sig för att göra rätt, så råkade han trampa rakt på leksaken så den pep högt, och han märker ingenting!! Haha denna hästen alltså!! Bara fortsatte att jobba på! Så himla rolig. All kärlek!


| | 3 kommentarer |
Upp