Sommar

Nu har vi flyttat och bor numera i Österlia. Känns fint men ändå, konstigt att lämna Brösarp fastän jag inte har något där att sakna. Här i vårt nya hus är det lite kaos med alla grejer men de kommer väl på plats i sinom tid. Blir lite bildupdate från de senaste veckorna!
 
 
Konfunderad(eller full) Emil efter sitt utspring. Fan vad fin han är!
Förfest hos mig mellan skurarna. Dagen var asbra och asdålig. Sent på kvällen blev allt jobbigt som fan pågrund av mig själv men alla andra verkade ha a good time.
 
Satt ensam på midsommar och var ledsen för att jag inte har några vänner som vill vara med mig. Men i helgen har jag åkt in till stan för utgång både fredag och lördag så sådär jätteensam är jag väl inte. Hjärnspöken. Har haft en jätterolig helg med nya ansikten i bilden!
 
Finafina mama i sitt nya kök med kniven i högsta hugg som vanligt!
Mysigaste däcken som vi nu dessutom satt vår stora soffa. Skitgött häng!!
 
Del av köket där det finns en brasa/kamin!
Har fått min webcam att funka efter alla dessa år med min dator så nu tar jag ca 100 bilder om dagen på mig själv och det är rooligt!
 
Annars jobbar jag i bageriet och det är faktiskt väldigt roligt och stimulernade. Får ena på andra tankar, eller inte alls ibland. Tidigare morgonar och sen när jag kommer hem sover jag oftast middag med mamma hihi. Pensionärsliv. Är ledig på helgen men då är det oftast massa saker inbokat, det är bra kontraster tycker jag. Sen får jag låna Quick och dressyra på honom och vara draghjälp till Annis nya fullblod som tycker om att stå på bakbenen. Wiiii säger jag. Längtar efter Emil som aldrig kommer tillbaka från utlandet och efter soliga somriga dagar och varma solnedgångar när man åker och badar och daggiga soluppgångar, inte mulna regniga och svettiga dagar som det varit de senaste veckorna ungefär.
 
 Idag var jag förresten och tittade på Scilla när hon tävlade i Gärds med sin nya lilla ryttare. Jääääklar vad snygg hon blir efter varje gång man ser henne och hennes ryttare lotsade runt henne fint. Dom kommer bli bra. Så bra! De har vunnit eller blivit placerade i nästan varje start de gjort tillsammans! Tänk min lilla skiträka har blivit en läromästare till en unge! Wow. Mucho stolt!! Insåg också hur jäkla mycket jag saknar hästeriet och att tävla!
 
Nu ska jag kolla vidare på Big Bang Theory(standard varje kväll) och vänta på att mi boifrend ska ringa.
Allmänt | | Kommentera |
Upp