Såntdär jobbigt

Mycket i denna värld är ironiskt. Kan ju berätta lite om min lilla situation denna helgen.
Alla i familjen är bortresta. Kvar står 2 bilar som jag kan men inte får köra. 5 månader kvar!!!!
Här står också 2 mopeder och ingen funkar. Båda två har funkat prima i alla år vi haft dom men nu plötsligen kände båda för att sluta fungera exakt samtidigt.Mam&Pa har tagit med sina cyklar över helgen och då återstår endast min systers elcykel. Yey en elcykel liksom! Men denna lilla cykel har för denna helgen bestämt sig för att inte heller fungera!!!???
 
Det har alltså återstått att cykla på denna ickefungerande elcykel(går mkt trögare än en vanlig cykel) fram och tillbaka till stallet hela helgen. Det har väl inte varit sådär jättekul kan jag väl säga. Såg just att det är mer än 2 mil fram och tillbaka, kan ju tillägga dessa jäkla backarna som går upp och ned och hit och dit. Menmen det har ju också funkat. Fast bara känslan att cykla runt på en elcykel som inte funkar!! AHH!
 
Annars fick vi svar idag på skap provet som veterinären tog i fredags på Pixars mugg. Det var fullkomligt normalt och absolut inte smittsamt. Stallägaren trodde han skulle smitta alla hennes hästar och även efter veterinärens utlåtande är hon tveksam och allt verkar problematiskt. Ska ringa och höra om lite stallplatser nu tror jag..
 
Helgen har jag tillbringat ensam med hundarna och det har varit så skönt. Jag har haft tid att tänka och bearbeta mig själv. Allt har varit kaos i min hjärna där många olika orsaker spelar in och jag har inte kunnat göra någonting i princip. Höll på att tappa mig helt där ett tag och är fortfarande ganska svag. Nu ser vi fram emot ljusare tider.
 
Min bästa vän
 
Allmänt | | En kommentar |
Upp