Åsbo PK

Mja tävlingen gick väl sådär. Orkar inte ta upp allt, måste sova nu snart. En sak har jag lärt mig. Lång framridning på min arabhäst iaf xD Nämen jag lyckas aldrig särskilt bra på framridningar och det brukar bli lite hastigt och precis. Det ska de bli ändring på! Här kommer lite bilder iaf :) Ösregnade innan jag skulle rida fram men som tur slutade det precis innan vi tog ut, men så underlaget var inte det bästa :P

Supermegadunderladdar powni. Jag seriöst lät henne galoppera på långa tyglar i flera varv och lät henne frusta ut, och samma i traven. Lugnare ponny? Nej.



Red på väääldigt långa tyglar för att hon skulle bli lite mer avslappnad och det hjälpte faktskt.




Se så luddig hon blivit! Vi ska försöka klippa henne nu i veckan. Men det kan ta tid, för hon har ett jävla humör denna!

Fotade lite när jag kom hem på min fina Pixar. Fy vad jag vill ha MIN kamera!


Fina knashäst. Lindar ju med back on track för hans skada, och han har stora problem med att låta bli att bita isönder allt, så jag har gått ut nu under kvällarna med jämna mellanrum för att kolla, typ en gång i halvtimmen så att det satt kvar allt. Också gick jag ut och sen in igen och kollade klart på Ullared och sen blippade lite på datorn. Max en halvtimme då. Och när jag går ut igen, ja vad har hänt. Jo, den superdyra padden ligger i ett hörn i bajs, och lindan ligger insnurrad under all halm. Hur lyckas man?! AH nä nu ska jag sova. Till sist. En bild på älskyponny!



Allmänt | | Kommentera |
Upp